Aquastra
vacatures - Aquastra

Over ons

Aquastra bestaat bijna veertig jaar. In vier decennia tijd kende ons bedrijf een constante groei. Dankzij onder meer het enthousiaste team van medewerkers en de nodige bijscholing hebben we ons geprofileerd als de specialist in reinigingstechnieken, renovatie- en restauratiewerkzaamheden.

Toen de bvba Aquastra werd opgericht in 1984, was het één van de pioniers op het vlak van gevelrenovatie. Door de positieve mond tot mond-reclame en het geleverde vakmanschap bouwde de firma al snel een uitstekende reputatie op.

Studies aan het WTCB (wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het bouwbedrijf), KIK (Koninklijk Instituut voor Kunstpatrimonium) en Monumentenzorg lieten Aquastra toe zich grondiger te verdiepen in het renoveren en restaureren van beschermde monumenten.

Ondertussen breidde het aantal medewerkers uit tot ± 50 mensen. Allen volgden de specifieke opleiding restauratie en renovatie. Met dit vakkundig team is Aquastra de komende jaren in staat om haar vooraanstaande positie in gevelrenovatie en –restauratie verder te verstevigen.

De huidige opdrachten situeren zich in Vlaanderen, het Brusselse gewest en Henegouwen. Ook voor buitenlandse opdrachten laat men zich niet afschrikken. Het bedrijf beschikt over de nodige erkenningen onder klasse 6 wat haar toelaat deel te nemen aan openbare aanbestedingen.

In samenspraak met de klant worden alle projecten grondig voorbereid. Afhankelijk van het gebouw kiest het bedrijf de juiste techniek voor elke specifieke renovatie. Bovendien mogen de klanten rekenen op een correcte voorstudie, een duidelijke offerte en een regelmatige controle van de werken.

ONZE TROEVEN

  • 40 jaar ervaring
  • Nieuwste technieken & materialen
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Groot aantal referenties
  • Perfecte afwerking
  • Team van ervaren stielmannen
  • Grondige analyse
  • Groot tevredenheidspercentage
Aquastra

Dronckaertstraat 484
8930 Lauwe
Tel. 056 41 02 79
Fax 056 41 97 35
contact@aquastra.be

BTW BE 0433.366.108

Privacy & cookies